27/5/08

El llibre !!

Avui arriba a les llibreries el llibre del qual en sóc protagonista i que també dóna nom a aquest blog. Estic emocionadíssima!!
Per celebrar-ho, avui compartiré amb vosaltres el Manual d'instruccions per a primeres cites que la doctora Sarah Lovely em va fer arribar al principi de la meva "investigació".
Aquí teniu uns quants consells que convindria que tothom tingués en compte...
- Lliçó número 1: Et relaxaràs. Una primera cita no et compromet a res
- Lliçó número 14: Quedaràs directament al lloc de la cita. No et passarà a recollir fins més endavant, quan disposis de més informació sobre el seu equilibri emocional
- Lliçó número 27: No és el moment adequat per compartir problemes de salut o malalties genètiques
- Lliçó número 37: Si el noi t'agrada faràs un esforç per NO imaginar quin seria l'aspecte físic que tindrien els vostres quatre fills
- Lliçó número 39: Si quan us acomiadeu et demana una segona cita, no donaràs una resposta. Li diràs "Truca'm". RECORDA: buscar noi és com buscar pis.

I així, fins a 47 consells mooooolt útils per afrontar una primera cita sense semblar una dona desesperada ni la reina del gel.

Good luck!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

necessito urgentment aquest manual. I per evitar relacions perjudicials us recomano Amors altament perillosos, del psicòleg Walter Riso, tota una eminència en el tema. De manera amena i emprant exemples ens ajuda a prevenir i afrontar els estils afectius dels quals és millor no enamorar-se. Pq com tb diu la Sarah Lovely, estimar no és patir i "happiness is just around the corner"

Anònim ha dit...

La primera cita és com portar 30 embolcalls. I tu ets a sota, ben amagadeta.
Hem de sortir?

Em compraré el manual.

Anònim ha dit...

Victòria, ja he comprat el llibre i he de dir-te que m'ho he passat molt bé. Tinc curiositats....Com ha sortit l'experiència??? has aconseguit finalment parella???

Anònim ha dit...

el llibre i l'avançament de la reverter són pedants com ella. noia, que t'ho passis bé bevent coca-cola amb el teu amic el crític de llibres

Anònim ha dit...

per aquest comentari no cal que escriguis, a mi m'encanta el llibre i la web

Anònim ha dit...

Els blogs no obliguen a ningú a dir res, així que si no t'ha agradat el llibre no cal valorar, amb no dir res quedes millor!!
Silvia C

Anònim ha dit...

Emma, ni cas dels comentaris negatius. Has aconseguit que passi una gran estona mentre espero que arribi la peli SEXO EN NY, que s'estrena aviat.
El llibre és molt divertit!!!!!!
Ànims.

Anònim ha dit...

Ja ja ja,
Algú que ha tingut 330 cites horribles i no es vol llegir el llibre.
Doncs creu-me que el necessites urgenment, el llibre o kellogs All brant (a grans dosis).

Alícia

Félix Lavilla ha dit...

Emma, me he enterado gracias a El País que habías escrito un libro: "citas en Manhattan".

Me parece muy original y no dudo que será un éxito.

Aunque han pasado muchos años, desde que cité tu trabajo en el Senado, he querido hacerte llegar mis mejores deseos para que tengas éxito; en este libro y en cuantos escribas.

La red de Internet ha sido mi aliada para buscar el cauce y hacerte llegar este deseo, enterándome, de paso, como si fueran tus huellas, de algunos de los artículos que has escrito, impregnados de la "humanidad" que siempre te acompaña.

¡ Mucha suerte !

Un saludo, Félix