30/4/08

(a qui estigui llegint aquest primer post: hola!)

Sóc la Victòria Sachs. Visc a Nova York i escric articles sobre legalitat internacional per a un diari de Barcelona: són aquells articles que donen prestigi però que cap lector no segueix amb interès.

Fa cosa d'un any el meu cap em va demanar que les meves columnes d'estiu al diari fossin més "entretingudes". Superada la meva indignació inicial (¡¿jo, una periodista seriosa, parlant de frivolitats?!), el dilema era: ¿quina columna d’estiu pot escriure una periodista que no fa vacances i que viu a Sutton Place, el barri més avorrit de Nova York? Si té imaginació, unes línies inventades. Si no té imaginació però sí recursos, un text a partir d’experiències reals.
I com que jo no he tingut mai imaginació, em vaig veure obligada a cercar una font que em proporcionés informació per mantenir entretinguts els lectors al llarg de tot l’agost. Després d’alguns dubtes, vaig trobar el fil conductor per a les meves columnes d’estiu en un diari de Nova York, en forma d’anunci:

Doctora Sarah Lovely, experta en el comportament de l’home i de la dona moderns, ofereix un servei d’assessorament de cites mensual. Preus especials durant les vacances d’estiu.

I així va començar el meu interès pel món de les cites - explicat molt millor al llibre Cites a Manhattan, del qual en sóc la protagonista-, un món que m'ha causat més curiositat de la que em pensava inicialment. Per això m'he decidit a encetar un blog sobre el tema. Perquè crec que és un tema que interessa a molta més gent...

Tot un univers, el món de la parella...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Victoria
me encanta tu propuesta de columna periodística. Pero tengo curiosidad, ¿eres realmente la persona que dices que eres? ¿o tu perfil es pura invención? te recomiendo un libro que te divertirá "¿soy single? cómo serlo y no quedarse solo en el intento" de M.Gallardo (granica. ed). No tiene nada que ver con lo que parece que será el tuyo pero es fresco, orginal y divertido. Saludos y continúa con el blog, tengo ganas de leer más.

Anònim ha dit...

Hola Victoria,
Sembla molt interessant poder fer un recorregut sobre les possibilitats que es tenen a l'hora de trobar parella. Realment a vegades sembla com buscar una agulla en un paller...
Espero que la columna et doni per molt.
Ànims!

Anònim ha dit...

Una cita que em pot canviar la vida???? Quan?? A on??
Victoria necessitem que escriguis més please!!!

trinitat ha dit...

Ja era que aparegués un llibre que expliqui el que tots necessitem saber: com et pot canviar la vida en un dia. Explica'ns la teva experiència, assessora'ns, dóna'ns-en detalls. Gràcies victòria!